Overslaan en naar de inhoud gaan

Professioneel terras aanleggen

Een terras aanleggen is één van de specialiteiten van je tuinaannemer. Aangepaste fundering, goede drainage en een perfecte helling zijn enkele cruciale punten, en evenveel redenen om dit maar beter over te laten aan een echte vakman. 

Een goede fundering is essentieel voor je terras

Je tuinaannemer weet dat het geheim van een goed aangelegd terras begraven ligt onder de terrastegels. Een goede fundering is namelijk elementair voor een geslaagd terras. Verzakkingen zijn niet alleen vervelend maar ook gevaarlijk. Bovendien zorgt je tuinaannemer ook voor de perfecte afwatering. Want als je terras niet tot op de millimeter juist afloopt, blijven je terrastegels nat en glibberig tot lang na de regenbui. Een terras aanleggen dat zowel stabiel als goed aflopend is, vraagt echt wel vakwerk.

Terras aanleggen

Een mooi aangelegd terras met een minimum aan onderhoud

Je tuinaannemer legt je terras aan volgens de regels van de kunst, zodat jij er vele jaren zorgeloos plezier aan beleeft. Geen last van barsten of verzakkingen, geen plassen na een regenbui, de voegen blijven netjes op hun plaats, en de randafwerking aan het gazon zorgt voor maaicomfort. Een minimum aan onderhoud voor een maximum aan genot.

Zoden om een terras aanleggen

Het geschikte materiaal voor je terras

Zelfs bij de aanleg van een klein terras komt al behoorlijk wat werk kijken. Bovendien is het zwaar werk dat je best uitvoert met professioneel materiaal: uitgraven, klinkers en boordstenen plaatsen en gestabiliseerd zand aanvoeren… Je tuinaannemer heeft het geschikte materiaal voorhanden en kent de kneepjes van het vak. Schakel hem dus gerust in voor je terrasaanleg. Zo geniet jij snel van je terras in de zon.

Terras aanleggen
Terras aanleggen
Terras aanleggen
Terras aanleggen
Terras aanleggen
Terras aanleggen
Terras aanleggen
Terras aanleggen

Vind een tuinaannemer in je buurt.