Overslaan en naar de inhoud gaan

Registreer uw bedrijf

Bent u actief als tuinaannemer, tuinontwerper of boomverzorger of andere tuinspecialisatie? Dan kan u een profiel aanmaken op www.tuinaannemer.be. Na de registratie en een controle door de websitebeheerder verschijnt uw profiel in de zoekfunctie ‘Vind een tuinaannemer’. Vul uw gegevens zo correct en volledig mogelijk in voor een sterk bedrijfsprofiel

 

Bedrijfsgegevens

Begin het BTW nummer telkens met BE gevolgd door tien cijfers.
The email address is not made public. It will only be used if you need to be contacted about your account or for opted-in notifications.
Dit is het mailadres dat zichtbaar zal zijn op de website en waarop mogelijke klanten u kunnen contacteren.
Dit nummer is het nummer dat zichtbaar zal zijn op de website en waarop mogelijke klanten u kunnen contacteren. Begin het nummer met +32.
Hebt u nog een tweede telefoonnummer waarop potentiële klanten u kunnen bereiken? Dan kan u dat hier toevoegen.

Sociale media

Heeft uw bedrijf een socialmedia-account? Voeg deze dan zeker toe zodat mogelijke klanten deze kunnen bezoeken.

Logo bedrijf

Locatie vestiging

Wil u niet dat het huisnummer getoond wordt op de website? Dan kan u dit verbergen door deze optie aan te vinken.

Locatie

Volgorde
Locatie (waarde 1)

Vestiging(en) (waarde 1)
Vestiging(en) (waarde 2)

Omschrijf uw bedrijf

Platte tekst

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type='1 A I'> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id='jump-*'> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id><br/><br><p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Geef wat meer uitleg over uw bedrijf. Potentiële klanten zullen dit lezen: zo weten ze waarvoor u staat en wie u bent. Probeer zo volledig mogelijk te zijn zoals in het voorbeeld hieronder.

Voorbeeld: Welkom bij Tuinen Jansen, jouw partner in het creëren van jouw droomtuin. Bij Tuinen Jansen hebben we een team van vijf getalenteerde experts met uitgebreide kennis en ervaring in de grondindustrie en afgeronde studies binnen de tuinbouw. Tuinen Jansen werd twee jaar geleden opgericht met als doel om jouw smaak tot leven te brengen. We richten ons voornamelijk op de tuin van de particulier en willen samen met jou een harmonieuze buitenruimte creëren die perfect past bij jouw levensstijl, voorkeuren en omgevingen.
De mogelijke klant leert graag het gezicht achter het bedrijf kennen. U kan vrijblijvend een profielfoto van uzelf of uw team toevoegen. Dit geeft een persoonlijke toets aan uw profiel en zorgt voor betrouwbaarheid.

Slechts één bestand.
8 MB limiet.
Toegestane types: png gif jpg jpeg.
Afbeeldingen moeten groter zijn dan 600x600 pixels.

Activiteiten

Vink de activiteiten aan waarin uw bedrijf zich specialiseert. Deze specialisaties worden door potentiële klanten gebruikt in de zoekfilter van de zoekfunctie en worden ook getoond op uw profiel.

Ontwerp
Aanleg
Onderhoud
Boomverzorging

Platte tekst

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type='1 A I'> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id='jump-*'> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id><br/><br><p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Geef nog een extra woordje uitleg over uw activiteiten. Potentiële klanten zullen dit lezen. Probeer zo volledig mogelijk te zijn zoals in het voorbeeld hieronder.

Voorbeeld: Tuinen Jansen is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van jouw tuin. Een goed doordacht ontwerp vormt de basis voor elke tuin. Daarom plant onze tuinarchitect een fysiek gesprek in met je om jouw ideeën en wensen goed te begrijpen en te vertalen naar een uniek tuinontwerp. Nadat jij het ontwerp goedkeurt, gaan we aan de slag met de aanleg van je tuin. We werken met hoogwaardige materialen en besteden aandacht aan elk detail om een resultaat van topkwaliteit te leveren. Een mooie tuin behouden vereist regelmatig onderhoud en ook daarvoor kan je bij ons terecht. Het is mogelijk om een periodiek onderhoud in te plannen. We nemen de zorg uit jouw handen zodat jij kan genieten van je groene oase.

Realisaties

Via onderstaande knop kan u tot slot enkele foto's van uw projecten toevoegen. Dit zorgt ervoor dat mogelijke klanten onmiddellijk een goed idee krijgen van uw werkzaamheden. Nadat u de foto's hebt toegevoegd, kan u er ook nog wat extra informatie bijschrijven in het kader. Zorg voor:

  • Een 6-tal foto’s (minstens 3) van uw mooiste projecten. Dat mag ook meer zijn.
  • Overzichtelijke en aantrekkelijke foto's.
  • Foto’s getrokken met een professionele fotocamera of kwalitatieve smartphone, bij voorkeur in horizontaal formaat.
  • Foto’s van minstens 800 pixels breed en 800 pixels hoog.

Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
100 MB limiet.
Toegestane types: png gif jpg jpeg.
Afbeeldingen moeten groter zijn dan 800x800 pixels.
Openbaargroen.be
Openbaar groen fleurt straten op en laat hele wijken openbloeien. Voor iedereen die grote groenprojecten realiseert is www.openbaargroen.be de uitgelezen plek voor info en advies. Bent u tuinaannemer, tuinontwerper of boomverzorger die ook actief is binnen openbare, stedelijke projecten? Dan kan u uw profiel registeren op de website www.openbaargroen.be. Via deze website vinden openbare besturen de vakman die ze zoeken om van hun duurzaam projectidee een succes te maken.
Nieuwsbrief
Blijft u graag op de hoogte van de verschillende acties die VLAM onderneemt voor de groensector? Abonneer u dan zeker op de nieuwsbrief. Nadat u geabonneerd bent, moet u uw mailadres nog bevestigen via de mail die u zal ontvangen. Geen e-mail ontvangen? Controleer dan even de spamfolder.