Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom een tuinaannemer of boomverzorger inschakelen?

Een goede tuinaannemer of boomverzorger schenkt je zijn expertise, zijn know-how en zijn jarenlange ervaring. Bovendien beschikt hij over professioneel materiaal om je tuinontwerp op de juiste manier uit te voeren. 

Tuinmachine

Laat je bomen verzorgen door een boomverzorger

Het is een kunst om bij de aanleg van een tuin of bij verbouwingen van een huis of tuin rekening te houden met de aanwezige bomen. Een bekwaam boomverzorger weet er alles van en kan je zeker een handje helpen bij het verzorgen van jouw bomen.

Vind een boomverzorger in je buurt >>

Boomverzorging

Veiligheid

Net zo belangrijk is de veiligheid. Tuinaannemers en boomverzorgers zijn een professionals: ze werken met stevig en veilig materiaal voor het aanleggen van je tuin en verzorgen van je bomen. Ze kennen de voorschriften en vooral de gevaren. Ze nemen geen risico’s. Je terras zal degelijk zijn en je boom zal op een veilige plek staan. Dat bespaart je veel kopzorgen achteraf. Begin maar eens in je eentje een verzakking in het terras te herstellen of een haag helemaal opnieuw aan te planten. 

Hagen snoeien

Het verhoogt de waarde van je huis

Een tuin aanleggen of upgraden is een uitstekende investering. Een goed aangelegde tuin is immers een gegeerde surplus in vastgoed. En elk jaar wordt je tuin wat waardevoller. Kan je niet zeggen van je auto.

Veel tuinaannemers en boomverzorgers bieden garantievoorwaarden

Tuinaannemers zijn niet verplicht om een garantie aan te bieden. Maar als ze dat wel doen, geniet jij uiteraard van werk waar je gegarandeerd lang tevreden van bent…

Vind een tuinaannemer in je buurt.

Nog interessant