Overslaan en naar de inhoud gaan

51.2207365, 3.97475

Ward Dieleman

Contactpersoon

Ward Dieleman

Contactgegevens

E-mail
info [at] wardgreendesign.be

Vestiging

Koewachtsteenweg 0
9180 Moerbeke
België

Route

Ward Dieleman is oprichter van gelijknamig tuin- en landschapsarchitectuur bureau. Na specialisatie als European Tree Technician kreeg het bedrijf ook een boomtechnische en focus.
Het bureau specialiseert zich in duurzame (en inventieve) ontwerpen, waarin gestreefd wordt naar gebruik van natuurlijke materialen in combinatie met aantrekkelijke planten. Er wordt gelet op de architecturale of natuurlijke vormgeving, waarbij planten samenwerken om niet gewenste kruiden te verdringen. Om zo op langere termijn bij correct onderhoud geen chemische herbiciden of pesticiden te moeten gebruiken. Een belangrijk aspect is de beleving van de tuin waarbij de juiste planten op de juiste plaats voor een aangename sfeer zorgen.

Het bedrijf is opgericht door Ward Dieleman, die na zijn studies stedenbouw en tuin- en landschapsarchitectuur en vele omzwervingen en internationale ervaringen zijn eigen bedrijf oprichtte in 2016 in Gent. Op dat moment had Ward al meer dan 10 jaar ervaring in tuinaanleg en -onderhoud.

Specialisaties

Ontwerp
Algemeen nazorg eigen projecten
Expertise
Onderhoud - overige
Aanleg - Overige
Beplantingswerken
Daktuinen
Ontwerp / advies
Opvolging na ontwerp
Boomverzorging advies