Overslaan en naar de inhoud gaan

51.2200783, 4.2642757

51.0794132, 4.0490721

W-green

Contactpersoon

Jurgen Boel

Contactgegevens

E-mail
business [at] w-green.be

Vestiging

Pareinlaan 1
9120 Beveren
België

Route

Vestiging 2

Lindestraat 6
9240 Zele
België

Route

W-green is gespecialiseerd in duurzaam groenbeheer voor openbare besturen en lokale industrie. Onze expertisedomeinen zijn groenbeheer, straatbeeldverfraaiing en natuurbeheer. We geven advies en zorgen voor een piekfijne uitvoering.

DUURZAAM VAKMANSCHAP: Met 100 vakmannen in dienst is W-green één van de grootste groenbedrijven uit de streek. We zetten graag onze ecologische knowhow en kennis over duurzaam groenbeheer voor u in.

LOKALE NETWERKEN: Dagelijks gaan onze teams op pad in de ruime regio Schelde, Durme, Waas en Dender, van het Antwerpse havengebied tot de Gentse kanaalzone. We werken ook nauw en complementair samen met (groen)bedrijven en aannemers van waterbouwwerken, grondverzet en bosbouw. Dankzij dat sterke lokale netwerk kunnen we ook grootschalige projecten aanpakken.

SOCIAAL: Kiezen voor W-green is kiezen voor sociale economie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als divisie van maatwerkbedrijf Wase Werkplaats vzw haalt W-green het beste naar boven uit medewerkers die in het reguliere arbeidscircuit moeilijker aan de slag kunnen. Bij W-green vinden ze een job op hun maat en in hun buurt. Een job waarin ze veel leren. Een job waarop ze fier op kunnen zijn. Door coaching, aansturing en opleiding maken we hen sterker. Ze zetten hun talenten in ten dienste van uw bedrijf. Zo wordt ook u er sterker van.

Specialisaties

Hagen en snoeivormen
Mechanische onkruidbestrijding
Onderhoud - overige
Onderhoud sport- en speelvelden
Aanleg - Overige
Beplantingswerken
Sport- en speelvelden

Realisaties