Overslaan en naar de inhoud gaan

51.2027257, 4.4209831

Urban Jungle Antwerpen

Contactgegevens

Hoofdtelefoonnummer
03 239 43 20
E-mail
egon [at] urban-jungle.be

Vestiging

Lamorinièrestraat 161
2018 Antwerpen
België

Route

Over ons

Wie of wat is Urban Jungle Antwerpen?

Waar ga je naartoe als je jouw balkon, stadstuin, dak, gevel of andere kleinere ruimtes wil inrichten? Of stel, je zoekt slimme oplossingen om in jouw stadstuin lekker te moestuinieren, of kruiden te kweken op je balkon? Of misschien zoek je functionele planten voor jouw gevel?
Stel, je neemt alle planten, bomen, slimme oplossingen, enz… nuttig voor het vergroenen van kleine ruimtes en biedt ze aan waar ze nodig zijn; in de stad, bij de mensen!
Combineer dat met de wil om de stad groener en leefbaarder te maken en Hupakee… Het idee voor Urban Jungle Antwerpen was geboren.
Onze winkel bevindt zich dan ook in Antwerpen stad te Berchem.

Naast een tuinwinkel en webshop zijn we ook tuinontwerpers en aannemers en een verdeler van groene daken. In onze winkel hebben we demo opstellingen van de verschillende type groene daken en geven we elke maand een workshop om de drempel te verlagen.

Egon en Maxime zijn de oprichters en zelf ook het kloppend hart van de zaak. Egon heeft een brede achtergrond in marketing, reclame en het ontwerpen- en aanleggen van tuinen. Maxime is leerkracht in een land-en tuinbouwschool met een passie voor tuinen en dieren. Verder werken we nog met een super tof team van onderaannemingen en een jobstudent ter ondersteuning.

Samen willen we de stad groener maken. Daar staan we voor.

Hopelijk tot snel!

Groene groetjes,
Maxime en Egon

Specialisaties

Ontwerp
Algemeen nazorg eigen projecten
Expertise
Interieurbeplantingen
Onderhoud - overige
Aanleg - Overige
Beplantingswerken
Binnentuinen en interieurbeplantingen
Daktuinen
Ontwerp / advies
Opvolging na ontwerp

Realisaties