Overslaan en naar de inhoud gaan

50.9913301, 3.4255055

TUINOVA

Contactgegevens

Hoofdtelefoonnummer
E-mail
thomas.jooris [at] gmail.com

Vestiging

Deinsesteenweg 187
8700 Aarsele
België

Route

Over ons

Wij zijn Tuinova, de frisse wind die uw tuin doet opfleuren. De bezorgers van uw glimlach wanneer u elk seizoen opnieuw geniet van uw stukje natuur of nieuw terras. Wij staan tot uw dienst voor de aanleg, verharding of onderhoud van uw tuin.

Ik ben Thomas Jooris, gebeten door alles wat zich in uw tuin afspeelt. Het is mijn passie om het groeiproces van uw buiten ‘thuis’ in goede banen te leiden. Planten en bomen zien groeien tot een mooi geheel, samen met een oprit, bijgebouw of vijver is mijn grootste voldoening. Gespecialiseerd in totaalprojecten laat ik samen met mijn team elk idee van buitenplezier groeien tot een subliem natuurgenot.

Specialisaties

Van graafwerken tot groendaken of van boomhutten tot zwembaden. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

Grondwerken, beplanting, verhardingen, vijvers, constructiewerk en leidingen voor verlichting en beregening. Gesterkt door vakmannen uit verschillende domeinen loodsen wij u doorheen uw tuinproject. Periodiek onderhoud zoals snoeien van hagen en bomen, gras maaien, onkruid wieden, bemesten, verplanten van bomen en planten... Tuinova neemt die taakjes met plezier van jou over en laat jouw tuin groeien en bloeien!

Algemeen nazorg eigen projecten
Hagen en snoeivormen
Onderhoud - overige
Onderhoud gazon
Onderhoud sport- en speelvelden
Onderhoud vijvers
Aanleg - Overige
Beplantingswerken
Constructies (buitenkeukens, tuinhuizen, carports)
Gazon
Boomverzorging advies
Boomverzorging uitvoering

Realisaties