Overslaan en naar de inhoud gaan

50.9108862, 3.3184805

Tuinen Vanlerberghe bv

Vestiging

Ter Priemstraat 78a
8780 Oostrozebeke
België

Route

Over ons

Onze missie
Samen met klant, medewerkers en partners een duurzame tuin realiseren waar de klant
• zowel tot rust als tot leven kan komen
• graag zijn vrije tijd doorbrengt
Bijdragen tot het tuingeluk van de klant vanuit onze passie en buitengewone interesse in alles wat met tuinen te maken heeft. Daar gaan we elke dag voor. Het creëren van tuingeluk om direct van te genieten, maar ook binnen 25 jaar.
Onze kernwaarden
Deze kernwaarden zijn de rode draad bij Tuinen Vanlerberghe. Ze zijn verweven in alles wat we doen. Werk je met ons samen, dan zie je dit ook terugkeren in jouw project.
Professionaliteit
Jouw project is in professionele handen. Met ons getraind oor vertalen we jouw wensen naar een mooi en praktisch ontwerp. Op elke vraag krijg je een antwoord. Je rekent op een goed opgeleid team van rasechte vakmensen. Ze gaan met het nieuwste en beste materiaal aan de slag in jouw tuin en werken alles tot in de puntjes af.
Duurzaamheid
De natuur in je tuin brengen via planten en bomen. Dat is het toppunt van duurzaamheid. Toch zien we duurzaamheid als veel meer dan enkel de beplanting. Terrassen, paden, opritten, omheiningen, bijgebouwen, … Hiervoor gebruiken we steevast duurzame materialen. Bovendien staat duurzaamheid bij ons ook voor de focus het menselijke. Naar jou als klant toe. Naar onze medewerkers toe. Naar iedereen die bij Tuinen Vanlerberghe betrokken is toe.
Teamwork
Enkel met teamwork maak je dromen waar. Als klant reken je op diverse talenten en expertises binnen ons team. Komt er een klus bij kijken die extra vakmanschap vraagt? Dan schakelen we de beste onderaannemers in die ook onze waarden dragen. Zo toveren we samen aarde om in een buitenruimte vol beleving.
Fierheid
We zijn fier op ons team dat zich dag in dag uit inzet. We zijn fier op onze klanten die ons uitdagen met hun visies en ideeën. We zijn fier op de projecten die we elk jaar steeds meer zien groeien en bloeien.

Specialisaties

Algemeen nazorg eigen projecten
Hagen en snoeivormen
Onderhoud - overige
Onderhoud gazon
Onderhoud vijvers
Aanleg - Overige
Afsluitingen
Beplantingswerken
Bestratingswerken
Binnentuinen en interieurbeplantingen
Constructies (buitenkeukens, tuinhuizen, carports)
Gazon
Ontwerp / advies
Opvolging na ontwerp
Renovatie
Vijvers
Zwemvijver
Boomverzorging uitvoering

Realisaties