Overslaan en naar de inhoud gaan

50.7724835, 4.8794288

50.9979891, 4.6810423

Tuinderij bv

Contactgegevens

Hoofdtelefoonnummer
0476 37 41 32
E-mail
a_dw [at] live.be

Vestiging

Nerm 57
3320 Hoegaarden
België

Route

Vestiging 2

Leeuwerikweg 53
3140 Keerbergen
België

Route

Over ons

Wie zijn we?
Tuinderij is een professioneel tuinaanleg bedrijf, gevestigd te Hoegaarden. Opgericht in 2007 door Joeri Crombez werden de eerste bouwstenen gelegd van wat het uiteindelijke “Tuinderij” zou worden. Wat begon met enkele kleine projecten, werden al snel grote projecten in heel België. In 2014 kwam Arno mee aan boord om samen te bouwen aan een mooie groene toekomst, en de vele projecten mee tot een goed einde te brengen. Sinds 2018 werken we met een vast team van tuinaanleggers binnen het bedrijf om uw droom, uw eigen project tot een goed einde te brengen. Wenst u met ons samen te werken om uw (totaal)project te verwezenlijken? Neem dan vrijblijvend contact op via joeri@tuinderij.be en wij zorgen dat een plaatsbezoek zo spoedig mogelijk kan plaatsvinden.

Werkwijze
Tijdens een eerste kennismaking kan u al uw wensen en dromen aan ons overbrengen en gaan wij aan de slag met een eerste ruw ontwerp. Op basis van dat eerste ruwe ontwerp bespreken we met u in een volgende ontwerpronde de uitgewerkte ideeën en geven we u gepersonaliseerd advies zodat u uw keuzes kan bevestigen of aanpassen in functie van uw en ons voortschrijdend inzicht over de verschillende aspecten van uw tuin. Die tweede ontwerpronde is dan de basis voor onze offerte.

Wanneer wij uw finale akkoord hebben over de offerte, starten we op het afgesproken tijdstip met de uitvoering van de werken. Tijdens die werken besteden wij op elk moment alle nodige aandacht aan de verschillende aspecten van de realisatie. Kwaliteit van geleverde werken en goederen wordt, samen met een goede werkethiek binnen ons bedrijf, als essentieel beschouwd. Ook op vlak van nazorg proberen wij zo goed mogelijk tegemoet te komen aan uw verwachtingen zodat u, na het samen doorlopen van bovenstaand proces, ongestoord van uw mooie en goed onderhouden tuin kan genieten.

Specialisaties

Ontwerp
Algemeen nazorg eigen projecten
Expertise
Hagen en snoeivormen
Onderhoud - overige
Onderhoud gazon
Onderhoud vijvers
Aanleg - Overige
Afsluitingen
Beplantingswerken
Bestratingswerken
Constructies (buitenkeukens, tuinhuizen, carports)
Daktuinen
Gazon
Ontwerp / advies
Opvolging na ontwerp
Renovatie
Technieken (verlichting en berekeningen)
Vijvers
Zwembad
Zwemvijver
Boomverzorging advies
Boomverzorging uitvoering

Realisaties