Overslaan en naar de inhoud gaan

Geef je tuin een upgrade  

Je tuin aanleggen is jezelf elk seizoen opnieuw een cadeautje geven. Want je geniet er telkens op een andere manier van. Je planten en struiken veranderen permanent, je hoort van andere vogels en insecten, je bloemen wisselen elkaar af …
Het goede nieuws: vermoedelijk heeft jouw tuin niet meer nodig dan een flinke upgrade. Maar dan wel eentje waar goed over nagedacht is én met vakmanschap aan gewerkt zodat jij je elke dag op vakantie waant. Want dát is het tuinaannemer effect. 

Vind een tuinaannemer in je buurt.

Zin in een ecotuin!  

Je wíl wel graag meer vlinders en staartmezen en bijen in je tuin - maar hoe kom je daaraan? En je bent ervan overtuigd dat biodiversiteit belangrijk is voor onze planeet, maar wat betekent dat voor jouw tuin? Een eco-paradijs maken van jouw stukje natuur is een kwestie van de juiste soorten bij elkaar te zetten, rekening houden met je bodem en verder vooral niet op de rem gaan staan. Je tuinaannemer helpt je graag op weg! 

 

Is het al apéro-tijd?  

De pasta van Giuseppe en de wijn van het kleine domein achter de hoek, die krijgen we niet zomaar in je stadstuin. Maar al die andere dingen die je vakantie in Italië zo fantastisch maken? Die wel. Geurige kruiden die zó de tafel op kunnen, de juiste klinkers, een olijfboom in de zonnigste hoek en (waarom niet?) een pizza-oven voor zelfgemaakte zomerse avonturen. 

 

Wat een avonturentuin!  

Gras is gras en bomen zijn bomen. Tenzij … je in die hoge berk een boomhut bouwt en je hangmat ophangt tussen de struiken. En je van dat saaie gazon een wilde bloemenweide maakt met water waar oneindig veel insecten te bewonderen vallen en kikkers en van die fantastische salamanders. Onhaalbaar? Niks van. Je tuinaannemer maakt het waar!

1-2-3 Bommekeee

Geef toe: je hebt al vaker zelf gedroomd van een zwemvijver in je tuin. Zo eentje waarin je al vanaf april (of maart in een goed jaar) elke ochtend een frisse duik neemt en waar je kinderen (en die van de buren) eindeloze zomerdagen beleven. Mooie zitbank erbij, terras op de juiste plaats en … aperitief, iemand?

Vind een tuinaannemer in je buurt.