Overslaan en naar de inhoud gaan

51.0303105, 3.2741425

Tuinaanleg & Boomverzorging Maarten Vanhove

Contactgegevens

E-mail
info [at] boomverzorging-vanhove.be

Vestiging

Straatgoedweg
8740 Pittem
België

Route

Over ons

Zelfwerkend zaakvoerder Maarten heeft in 2020 van zijn hobby zijn beroep kunnen maken. En dat doet hij met veel enthousiasme. Bomen die door een gebrek aan plaats niet kunnen vallen, zijn een van de vele specialiteiten. Een ideale oplossing voor rijwoningen en wijken, waar vaak heel weinig manoeuvreerruimte is.

Wilt u uw tuin volledig of gedeeltelijk (her)aanleggen, hebben uw bomen nood aan een opknap beurt of twijfelt u om (kunst)grasmatten aan te leggen? Dan bent u bij Tuinaanleg & boomverzorging Maarten Vanhove aan het juiste adres. Zowel voor particulieren als professionals zijn wij actief in de regio West-Vlaanderen. Of het nu op eenmalige of periodieke wijze is, het snoeien van bomen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij brengen altijd en overal ons professioneel materiaal mee. Dat geldt ook voor het vellen van bomen, die bijvoorbeeld getroffen zijn door een zware storm.

Als u nog wat meer wilt weten over de diensten van Tuinaanleg & Boomverzorging Maarten Vanhove in Pittem, aarzel dan niet om meteen contact met ons op te nemen. Wij zorgen indien gewenst voor een vrijblijvend bezoek en een gedetailleerde prijsofferte.

Specialisaties

Algemeen nazorg eigen projecten
Hagen en snoeivormen
Onderhoud gazon
Beplantingswerken
Gazon
Boomverzorging advies
Boomverzorging uitvoering

Realisaties