Overslaan en naar de inhoud gaan

51.2087459, 4.5347188

Tree-care Hellemans BV

Contactgegevens

E-mail
info [at] treecarehellemans.be

Vestiging

Keerbaan
2160 Wommelgem
België

Route

Over ons

Ik startte Tree-care Hellemans BV op vanwege onze passie voor bomen en tuinen. Er werd en wordt nog steeds te veel verkeerde informatie gegeven omtrent correct boombeheer. Om deze reden volgden we een European Treeworker-opleiding met alle bijhorende gespecialiseerde cursussen. Hierdoor zijn we steeds op de hoogte over de correcte behandelingen, snoeiperioden en dergelijke in verband met bomen. Door een correct boombeheer persoonlijk uit te werken zullen de bomen in kwestie gezond zijn en blijven. Gezonde bomen zijn op hun beurt veilige bomen die een minimum aan kosten vragen. Een win-win situatie voor u als klant alsook voor de boom. Wij voeren alle werken uit volgens de regels van kunst. Dit is toekomstgericht steeds de beste aanpak.

In het begin van ons avontuur legden we ons enkel toe op boomverzorging en uitvoering hiervan. Daar onze klanten steeds meer dan tevreden zijn kregen we meer en meer de vraag om in te staan voor de volledige aanleg van tuinen. We merkten dat bij een groot deel van tuinaanleg bomen werden ingetekend, maar niet op de correcte manier. Bijgevolg zorgde dit na een periode voor ongezonde bomen met bijhorende kosten. Denk hierbij aan gras tot aan stamvoet, bloemen die zon nodig hebben onder de kruin en dergelijke zaken. Met onze kennis van bomen was het voor ons dus ook niet lang nadenken om ons meer te verdiepen in het ontwerpen alsook aanleggen van tuinen waar ecologie en, indien gewenst, een minimum aan onderhoud centraal staan.

Bij Tree-care Hellemans staan we verder garant voor transparantie en prijzen die niet veranderen. Onze offerte is steeds onze factuur. Verder geven wij steeds onze eerlijke professionele mening ook al betekent dit dat er geen werken zouden hoeven uitgevoerd worden. Ons plaatsbezoek alsook het opmaken van offertes is steeds gratis en vrijblijvend. Graag verwijzen wij u verder door naar onze website waar u alles rustig kan nalezen en waar we continu reviews van nieuwe klanten posten. Zowel op onze website alsook Instagram vindt u meerder foto’s en filmpjes van zowel kleine alsook grote projecten. Zo bent ook u zeker dat onze werken steeds meer dan correct worden uitgevoerd en afgeleverd.

Specialisaties

Ontwerp
Algemeen nazorg eigen projecten
Expertise
Hagen en snoeivormen
Onderhoud - overige
Aanleg - Overige
Afsluitingen
Beplantingswerken
Binnentuinen en interieurbeplantingen
Daktuinen
Gazon
Ontwerp / advies
Boomverzorging advies
Boomverzorging uitvoering