Overslaan en naar de inhoud gaan

51.1649584, 4.1186147

51.1434976, 4.2647771

TerraNova Permacultuur

Contactgegevens

Hoofdtelefoonnummer
E-mail
contact [at] terranovapermakultuur.be

Vestiging

Lage Bokstraat 11
9111 Belsele
België

Route

Vestiging 2

Hoogstraat 169
9150 Kruibeke
België

Route

Over ons

TerraNova Permakultuur biedt particuliere, zakelijke klanten en overheden oplossingen aan voor duurzaam landschapsontwerp. Jouw land of tuin inrichten volgens permacultuur principes betekent dat je met die grond wil komen tot een stuk eigen natuurlijke voedselopbrengst, een aangenaam leefklimaat creëren voor haar bezoekers/bewoners, een thuis voor vele interessante fauna & flora, een antwoord wil bieden op waterschaarste/overvloed, kringlopen wil sluiten en nog veel meer.

Ik volgde hiervoor de permaculture design course bij de gerenomeerde internationale ontwerper Geoff Lawton en kan terugvallen op vele jaren ervaring (ook als medezaakvoerder) in bio tuinbouw en (regulier) tuinonderhoud/aanleg.

Omdat ik voor wat het ontwerp onderdeel nog in de start-up fase zit zijn er nog niet zo veel voorbeelden van afgewerkte projecten. Toch ben ik er zeker van dat ik u goed kan helpen op de manier die best past bij uw ideeën.

Contacteer me vrijblijvend om dit samen te bespreken.

Op de site in Bazel

Specialisaties

Naast een beperkte activiteit met een stuk eigen natuurlijke productie van vnl groenten en kruiden voor particulieren en restaurants, focus ik me op ontwerp - advies & educatie rond het thema van permacultuur, duurzame & eetbare tuinen.

Met ontwerp maak ik voor een tuin -of landschapsontwerp op maat waarbij we samen gaan kijken naar bestaande en nieuwe elementen (water, structuren, paden, planten edm) en deze volgens de regels van deze duurzame ontwerpprincipes gaan intekenen. Voor projecten groot en klein.

Advies is andere mogelijkheid om u te helpen bij het maken van een duurzame, eetbare tuin met advies over bodem, water, composteertechnieken, keuze van planten etc

Ik geef tevens workshops en verzorg educatie rond dit thema.

U kan ook terecht bij mij voor het opknappen van uw kleine tuinklussen !

Ontwerp
Hagen en snoeivormen
Onderhoud - overige
Onderhoud gazon
Ontwerp / advies
Opvolging na ontwerp

Realisaties