Overslaan en naar de inhoud gaan

50.798192, 3.897611

'T Kleur Rijk!

Contactgegevens

E-mail
tkleurrijk [at] hotmail.com

Vestiging

Burgemeester Van Liefferingestraat 4
9506 Schendelbeke
België

Route

Over ons

Tuinontwerpen & beplantingsplannen met krachtige vormen, kleurrijke borders en met respect voor fauna en flora.

Vormen: Elk goed tuinontwerp begint met een krachtige vorm. Organische vormen, strakke vormen. Alles kan en mag maar wel met de nodige aandacht om jouw tuin beter te laten uitkomen in al zijn facetten.

Ontwerpen met planten: Planten hun skelet gaan gebruiken doorheen de seizoenen. De tijd dat vaste planten enkel van nut waren tijdens hun bloei is reeds een tijdlang voorbij. Vermits goede keuzes qua vorm en structuur van vaste planten zal jouw tuin elk seizoen wat moois te bieden hebben.

Kleur: Het gebruik van bepaalde kleuren roept stemmingen op en deze resulteren bij koude kleuren in rust en bij warme dan weer in energie. We staan er niet altijd bij stil maar des te meer is het gebruik van kleur belangrijk in je tuin. Bovendien maakt het ons dagelijks leven net dat tikkeltje vrolijker of net relaxer.

Duurzaamheid: We kunnen er niet omheen. Het gebruik van ecologische materialen en het streven naar een groenere tuin is van groot belang. Ook hiermee houd ik rekening bij de ontwikkeling van je tuin. Bovendien probeer ik te werken met bomen en planten die een grote meerwaarde bieden voor de fauna en flora.

Specialisaties

Ontwerp
Algemeen nazorg eigen projecten
Expertise
Onderhoud - overige
Aanleg - Overige
Beplantingswerken
Binnentuinen en interieurbeplantingen
Ontwerp / advies
Opvolging na ontwerp