Overslaan en naar de inhoud gaan

51.2197887, 2.9688448

Swerts Polyester bv

Contactgegevens

E-mail
info [at] swerts-polyester.be

Vestiging

Brugsesteenweg 47 C
8450 Bredene
België

Route

Over ons

Swerts Polyester is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerken van composietmaterialen zoals vezelversterkte polyesters, vinylesters, epoxy's, silicone-systemen, polurethaanharsen e.d. Al onze producten worden op maat gemaakt, maatwerk is één van onze specialisaties. Oog voor kwaliteit, detail en oplossingsgericht tewerk gaan, dit is onze sterkte.

Prefab zwembaden, zwemvijvers uitgevoerd in vinylester en alles op maat. Van visvijver tot waterpartijen, van grote bloembakken tuindesign tot artistieke creaties in polyester... Door onze ruime kennis en ervaring kunnen we dit realiseren. Met als zaakvoerder Johan Swerts, die reeds meer dan 25 jaar ervaring heeft in het verwerken van polyester, epoxy en andere. Uw ideeën uitwerken tot concrete realisaties van ontwerp tot en met het eindproduct, dat is onze opdracht.

Polyester en vinylester is een kwalitatieve sterke grondstof met oneindig veel mogelijkheden. Wij maken producten voor zowel particulieren als groot -en kleinhandelaren uit verschillende sectoren en dit maakt het product tot het neusje van de zalm. We spreken dus m.a.w. over TOPkwaliteit.

Specialisaties

Ontwerp
Algemeen nazorg eigen projecten
Expertise
Aanleg - Overige
Beplantingswerken
Constructies (buitenkeukens, tuinhuizen, carports)
Daktuinen
Ontwerp / advies
Opvolging na ontwerp
Renovatie
Technieken (verlichting en berekeningen)
Vijvers
Zwembad
Zwemvijver

Realisaties