Overslaan en naar de inhoud gaan

51.0408022, 3.2210386

SARO Tuinontwerp

Contactgegevens

Hoofdtelefoonnummer
E-mail
info [at] sarotuinontwerp.be

Vestiging

Vlinderstraat 13
8750 Wingene
België

Route

Over ons

Tuinarchitectuur & outdoor watertechniek op maat.
Maximaal in stijl, minimaal in onderhoud, optimaal genieten.

// Wie zijn onze klanten?

Het gros van onze klanten komt uit West- en Oost vlaanderen.
Grotendeels zijn het drukbezette mensen uit het bedrijfsleven die de tijd met hun gezin, familie en vrienden een zo kwalitatief en zorgeloos mogelijke invulling willen geven en daar hun buitenomgeving op afstemmen. Hierbij zijn zaken als een doordacht ontwerp, kwaliteit in uitvoering en automatisatie cruciaal. De combinatie van een maairobot en een automatisch beregeningssysteem bijvoorbeeld, zorgt al voor heel wat extra vrije tijd plus een besparing op onderhoudskosten.

Onder onze klanten mogen we ook een aandeel 45-plussers noteren. Deze leeftijdsgroep wenst, nadat hun kroost op eigen benen staat en de wijde wereld is ingetrokken, hun buitenruimte in te richten met focus op relaxen en genieten. De schommels, trampolines en glijbanen maken plaats voor een rustgevend tuinconcept, al dan niet met zwemvijver, Jacuzzi of zwembad.

Ook mensen met een kleine stadstuin weten ons te vinden. Een kleine, saaie, grijze buitenruimte omtoveren tot een loungy hotspot of groene oase: het kan allemaal.

// Waarom kiezen voor SAROtuinontwerp?

•Sinds 2005 opgebouwde ervaring in tuinontwerp en aanleg
•Specialisatie in outdoor watertechniek, o.a. zwembad en jacuzzi, regenwater recuperatie systemen en geautomatiseerde beregeningssystemen
•Sinds 1999 opgebouwde expertise inzake pomp- en watertechniek
•Know-how om uw tuinproject zorgeloos en kwalitatief af te werken van A tot Z

// Onze visie...

Als ondernemer kijken we graag eens terug naar het reeds afgelegde traject, maar uiteraard ook -en nog liever- vooruit. Bijvoorbeeld hoe we onze klanten nog beter kunnen helpen en van dienst kunnen zijn, maar ook hoe we onze leefwereld in de toekomst kunnen verbeteren op gebied van kwaliteit, comfort en gezondheid.

// Live - Play - Swim - Relax

Onze drijfveer om telkens weer kwaliteit af te leveren en nauw, persoonlijk contact met de klanten te onderhouden resulteert in een ontspannen en aangename samenwerking. Onze klanten hebben één aanpreekpunt doorheen het project, iets wat hen vertrouwen en rust doet ervaren.

Robin Samyn

Specialisaties

Tuinarchitectuur & outdoor watertechniek op maat.
Maximaal in stijl, minimaal in onderhoud, optimaal genieten.

Ontwerp en aanleg van buitenruimtes van A-Z. Van A-Z mag u vrij letterlijk nemen: van Afsluiting tot Zwembad. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij bovenop de reguliere tuinaanleg ook allerhande extra services bieden zoals Zwembadbouw, Spa's, Sauna's, Automatische beregeningssystemen, fonteinen, waterornamenten enz.
Wij gaan ook graag met vernieuwende, duurzame en innovatieve producten aan de slag. Zo maken we bijvoorbeeld graag gebruik van Cedral terrace; een cementvezelplank die de luxueuze uitstraling en voordelen heeft van een houten terras, maar dan zonder de nadelen ervan. Hoewel dit een steencomposiet is, heeft dit terras toch een zacht, warm en aangenaam loopgevoel (zelfs op blote voetjes!).

Het uitgangspunt is steeds een kwalitatief ingerichte en aangelegde buitenruimte waarbij het onderhoud tot een minimum beperkt wordt, zodat u er maximaal van kan genieten.

Ontwerp
Algemeen nazorg eigen projecten
Hagen en snoeivormen
Onderhoud gazon
Aanleg - Overige
Afsluitingen
Beplantingswerken
Bestratingswerken
Binnentuinen en interieurbeplantingen
Constructies (buitenkeukens, tuinhuizen, carports)
Daktuinen
Gazon
Ontwerp / advies
Opvolging na ontwerp
Renovatie
Technieken (verlichting en berekeningen)
Vijvers
Zwembad
Zwemvijver
Boomverzorging uitvoering

Realisaties