Overslaan en naar de inhoud gaan

51.1079324, 3.64199

Ken De Vos BV | Tuin & Zwembad

Contactgegevens

Hoofdtelefoonnummer
09 377 85 25
Extra telefoonnummer
E-mail
info [at] kendevos.be

Vestiging

Pyramidestraat 25A
9920 Lovendegem
België

Route

Over ons

Totaalprojecten van Architectuur tot Zwembad!

U kunt bij ons sinds 2005 terecht voor het ontwerp en/of de aanleg van uw tuin en zwembad. We bieden dus een totaalpakket van grond-, verhardings-, en groenwerken aan in eigen beheer met eigen machines en personeel, maar ook voor deelopdrachten bent u bij ons meer dan welkom.

Voor zwembaden zijn wij erkend plaatser van NIVEKO (PROFI PARTNER). Daarnaast verdelen wij de Infinit'eau modulaire zelfbouwbaden.

Wij voeren al 19 jaar in eigen beheer - met eigen machinepark en personeel - elke stap van uw project nauwgezet uit. Daardoor hebt u slechts één aanspreekpunt van ontwerp tot oplevering. De focus wordt daarbij gehouden op kwaliteit en service tegen betaalbare prijzen. Daardoor ontvingen wij in 2019 de titel "innovatief ondernemer Lievegem".

Ik dank u alvast voor uw bezoek en uw interesse in onze diensten. Onze lopende projecten kunt u steeds volgen via facebook of instagram. Wanneer U meer informatie of een gratis prijsgave wenst, staan wij uiteraard steeds ter beschikking.

Teamfoto

Specialisaties

Ken De Vos is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van jouw tuin en zwembad. Een goed doordacht ontwerp vormt de basis voor elke tuin. Daarom plant onze tuinarchitect een fysiek gesprek in met je om jouw ideeën en wensen goed te begrijpen en te vertalen naar een uniek tuinontwerp. Nadat jij het ontwerp goedkeurt, gaan we aan de slag met de aanleg van je tuin en /of zwembad. We werken met hoogwaardige materialen en besteden aandacht aan elk detail om een resultaat van topkwaliteit te leveren.

Ontwerp
Algemeen nazorg eigen projecten
Aanleg - Overige
Afsluitingen
Beplantingswerken
Bestratingswerken
Constructies (buitenkeukens, tuinhuizen, carports)
Gazon
Ontwerp / advies
Opvolging na ontwerp
Renovatie
Technieken (verlichting en berekeningen)
Zwembad

Realisaties