Overslaan en naar de inhoud gaan

51.122326, 3.9988018

Hoveniersbedrijf D'Hollander Wim BV

Over ons

Hoveniersbedrijf D'Hollander is al sinds jaar en dag uw partner voor het onderhoud van uw groene zone. We werken zowel voor particulieren, bedrijven als overheidsinstanties.

U vindt bij ons puur vakmanschap, ervaring en een gemotiveerd team. We staan dan ook bekend om onze uitmuntende service.

Ontmoet het team van Hoveniersbedrijf D'Hollander

Specialisaties

Bij Hoveniersbedrijf D’Hollander streven we ernaar om de natuurlijke schoonheid van buitenruimtes te versterken en te behouden. Onze missie is gebaseerd op het leveren van hoogwaardige hoveniersdiensten die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten en de natuurlijke omgeving respecteren. We zijn toegewijd aan het creëren van duurzame, esthetisch aantrekkelijke en functionele buitenruimtes die een positieve impact hebben op het milieu en de gemeenschappen die we bedienen.

Onze waarden, waaronder integriteit, vakmanschap en milieubewustzijn, vormen de kern van ons bedrijf. We streven ernaar om de normen van excellentie in de groensector te verhogen door voortdurende educatie, innovatie en het gebruik van milieuvriendelijke praktijken. Daarnaast streven we naar het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en transparantie.

Bij Hoveniersbedrijf D’Hollander geloven we dat de kracht van groen verder reikt dan esthetiek; het heeft de potentie om een positieve invloed te hebben op het welzijn van mensen en de leefomgeving. Wij zijn er trots op een bijdrage te leveren aan gezondere, mooiere en duurzamere leefomgevingen voor huidige en toekomstige generaties.

Algemeen nazorg eigen projecten
Expertise
Hagen en snoeivormen
Interieurbeplantingen
Mechanische onkruidbestrijding
Onderhoud - overige
Onderhoud gazon
Onderhoud sport- en speelvelden
Onderhoud vijvers
Afsluitingen
Beplantingswerken
Bestratingswerken
Binnentuinen en interieurbeplantingen
Daktuinen
Gazon
Ontwerp / advies
Opvolging na ontwerp
Renovatie
Sport- en speelvelden
Technieken (verlichting en berekeningen)
Boomverzorging uitvoering

Realisaties