Overslaan en naar de inhoud gaan

51.2125887, 3.4197088

Groen TAC

Over ons

h1 { font-weight: bold; font-size: 1.7em; color:green; } h2 { text-decoration: underline; font-size: 1.5em; color:black; } “GroenTAC, Uw buitenbelevenis, morgen en vandaag”

GROENE OPLEIDINGEN VOOR EEN GROEN RESULTAAT

GroenTAC Bvba is het Tuin Architectuur Centrum van David en Joeri VAN HULLE. Als tuinarchitect, stedebouwkundige (David VAN HULLE) en Landbouwkundig ingenieur (Joeri VAN HULLE) genoten wij ons studies in de kleurrijke studentenstad Gent eind de jaren 80.

Sindsdien stappen wij in de voetsporen van de meer dan 200 jaar oude groene traditie van de familie VAN HULLE te Maldegem.

MEER DAN 200 JAAR GROENE TRADITIE

De Maldegemse groene traditie van de familie VAN HULLE dateert reeds van de 18e eeuw. Niet alleen de bekende boomkwekerskiem is toen gelegd, gedurende de 19e eeuw was onze voorvader Karel VAN HULLE nauw betrokken bij de tuinbouwschool van Melle en de aanleg van het Citadelpark te Gent. Als afstammelingen van een boomkwekers-familie zijn wij jarenlang actief geweest in het productie- en handelscircuit van de Belgische boomkwekerij. In 2015 besluit Joeri VAN HULLE om deze afdeling definitief te sluiten en zich ten volle te concentreren op het creëren van buitenbelevenissen in samenwerking met zijn broer David.

PIONIER IN TUINEN SINDS 1969

In 1969 heeft vader Sylvain VAN HULLE, als pionier-tuinarchitect, de kiem gelegd voor ons hedendaags bedrijf. Bijna 50 jaar ervaring in groen vormt samen met onze opleiding en degelijk opgeleide medewerkers de bron voor vele groene ideeën.

Een tuinontwerp van GroenTAC is de basis voor vele jaren buitenbelevenis. Om dit te realiseren, specialiseren wij ons in totaalprojecten. Een totaal tuinproject is voor ons het realiseren van een tuin van begin tot einde, alle technieken inbegrepen, in samenwerking met alle betrokkenen, de klant centraal.

ONZE KLANT STAAT CENTRAAL

We zijn er om onze klant te helpen kiezen, of om zijn reeds gemaakte keuze te verduidelijken te verscherpen of te relativeren... De vele jaren ervaring bieden ons ook een scala aan mogelijkheden, er is geen stijl die we schuwen. Een lijstje van gerealiseerde stijlen… ; een natuurtuin, eern romantische tuin, een strakke tuin, een landelijke tuin, een landschapstuin, een stadstuin, een formele tuin, een klassieke tuin, een moderne tuin, een cottage tuin, een engelse tuin, een japanse tuin, een oosterse tuin, een mediterane tuin, een watertuin, een coniferentuin, een franse tuin, een scandinavische tuin, fusion…

Alle stijlen kunnen, een stijl op zichzelf, of zelfs het combineren van verschillende stijlen, een tevreden klant is hierin onze drijfveer.

Vele mogelijkheden

De vele jaren hebben ons al heel wat bijgeleerd, en iedere dag opnieuw willen we bijleren om het beste resultaat te kunnen garanderen. Hierdoor zijn we ook bekend met vele verschillende tuintechnieken. Het stelt ons en onze medewerkers in staat om zowel eenvoudige, kleinere tuinen bij nieuwbouw te realiseren, als een meer ingewikkeld renovatieproject tot een mooi resultaat te brengen. Hiervan getuigen de vele verschillende projecten die u kan bezichtigen op onze website (klik hier voor een bezoekje)

Kortom bij ons kan u terecht voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie, vijveraanleg, terras, oprit, tuinberging, tuinhuis, poolhouse, zwemvijver, en vele andere zaken.

Bezoek onze website – www.groentac.be

Specialisaties

Ontwerp
Onderhoud gazon
Expertise
Hagen en snoeivormen
Onderhoud - overige
Algemeen nazorg eigen projecten
Zwemvijver
Vijvers
Technieken (verlichting en berekeningen)
Renovatie
Bestratingswerken
Beplantingswerken
Afsluitingen
Daktuinen
Opvolging na ontwerp
Ontwerp / advies
Gazon
Aanleg - Overige
Boomverzorging uitvoering

Realisaties