Overslaan en naar de inhoud gaan

51.2651343, 5.0324412

Groen geweld

Contactgegevens

Hoofdtelefoonnummer
E-mail
info [at] groengeweld.be

Vestiging

Hoge dennenlaan 7
2470 Retie
België

Route

Over ons

Groen geweld is gespecialiseerd in het snoeien en vellen van bomen, voornamelijk op moeilijke plaatsen. Door het gebruik van de nieuwste technieken kunnen wij elke opdracht zo efficiënt mogelijk en veilig uitvoeren. Nieuwe ontwikkelingen in het vak blijven we op de voet volgen door ons continue bij te scholen.

Bij bomen op moeilijke plaatsen is er vaak geen ruimte om de boom te laten vallen, we maken dan gebruik van klimtechnieken of een hoogwerker. Op die manier kunnen we op een veilige manier kleine delen van de boom stuk voor stuk verwijderen.

Bij het snoeien van uw boom luisteren we naar uw wensen, maar we kijken ook naar de meest geschikte snoeimethodes voor uw boom en het seizoen.

Een storm kan veel schade aanrichten aan bomen, wat soms tot gevaarlijke situaties kan leiden. In het geval van stormschade aan een boom is het dan ook belangrijk om snel te handelen. We staan daarom in geval van stormschade 24u per dag voor u klaar. Bel ons op het nummer 0475 95 58 14 en we komen zo snel mogelijk bij u langs.

Wat we nog meer voor jou kunnen betekenen:
- Aanplanten van bomen
- Verwijderen van stronken
- Snoeien van hagen
- Hakselen van hout
- Klieven van hout
- Tuinaanleg
- Tuinonderhoud

Specialisaties

Algemeen nazorg eigen projecten
Hagen en snoeivormen
Onderhoud - overige
Onderhoud gazon
Aanleg - Overige
Beplantingswerken
Constructies (buitenkeukens, tuinhuizen, carports)
Technieken (verlichting en berekeningen)
Boomverzorging uitvoering

Realisaties