Overslaan en naar de inhoud gaan

50.8469218, 4.5383105

garden services CommV

Contactgegevens

E-mail
mathias [at] gardenservices.be

Vestiging

Moorselstraat 23
3080 Tervuren
België

Route

Over ons

Tuindiensten aangeboden in verschillende talen met passie voor de natuur.

Op zoek naar een tuinman? Wij helpen u graag verder met al uw vragen over tuinonderhoud (gras maaien, hagen snoeien, onderhouden van gazons en bloemenweides, gazonrenovatie, maaien van verwilderde terreinen,…), bomen vellen en snoeien, aanplantingen, aanleg van bloemenweides en gazons en bodemverbetering. We zijn gespecialiseerd in het ontwilderen of opkuisen van tuinen en we halen zelf op aanvraag uw groenafval op. U hoeft niet langer zelf naar het recyclagepark te rijden, wij doen het voor u!

Onze bedrijfsnaam zegt het zelf wij bieden een echte tuinservice aan onze klanten. Dit alles doen we met passie voor de natuur. We respecteren de natuur bij de uitvoering van ons werk en kiezen hierbij steeds voor duurzame oplossingen. We luisteren naar uw budget en wensen en zoeken met u naar een gepaste oplossing voor uw situatie. Met onze ecologische en klantvriendelijke manier van werken zorgen wij voor een groene ruimte die voldoet aan uw wensen.

Met onze kennis van de tuinsector en ons netwerk aan vakspecialisten bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw vragen omtrent tuinonderhoud, boomwerken en groenaanleg voor grote en kleine oppervlaktes. Onze klanten gaan van particulieren tot bedrijven en we bieden hen onze diensten aan in het Nederlands, Engels en Frans. Hierdoor kunnen wij een vlotte communicatie garanderen met nationale en internationale klanten.

Een groene ruimte waar we kunnen van genieten is goed voor elk van ons en onze omgeving. Tijd vinden om er in te werken kan soms lastiger zijn, maar daar helpen wij u graag mee verder.

Specialisaties

Algemeen nazorg eigen projecten
Expertise
Hagen en snoeivormen
Mechanische onkruidbestrijding
Onderhoud - overige
Onderhoud gazon
Onderhoud sport- en speelvelden
Beplantingswerken
Gazon
Sport- en speelvelden
Boomverzorging advies
Boomverzorging uitvoering