Overslaan en naar de inhoud gaan

Floribunda

Floribunda, het tuinatelier uit Maldegem, is actief op drie fronten:
Totale realisatie en aanleg van tuinen: hier spreken we voornamelijk van tuinen bij nieuwbouw of op plaatsen waar voorheen geen groen was. Floribunda levert een vrijblijvende offerte met advies, enkele voorontwerpen en het uiteindelijke plan met realisatie. Steeds met wederzijdse communicatie tussen klant en tuinaanlegger. Floribunda zorgt steeds voor de meest duurzame oplossing, wat zorgt voor jarenlang tuinplezier.
Tuinrenovatie: Floribunda behandelt met de grootste zorg de recuperatie van bestaande tuinelementen alsook het herstructureren en her-aanleg van bestaande inplantingen.
Tuinbeheer en -onderhoud: Floribunda biedt een ruime waaier aan mogelijkheden voor tuinen groot en klein. Het onderhoud van uw bestaande gazon is bij de tuinaanlegger uit Maldegem in goed, groene handen. Floribunda zorgt ook voor beplanting, rekening houdend met de vier seizoenen, voor afboording en afsluiting, naast tal van andere mogelijkheden.
Floribunda helpt u zowel uw groene dromen te realiseren als in het onderhoud van bestaande tuinen. Neem gerust contact op en vraag naar vrijblijvend advies.

Specialisaties

Ontwerp
Algemeen nazorg eigen projecten
Expertise
Hagen en snoeivormen
Interieurbeplantingen
Mechanische onkruidbestrijding
Onderhoud gazon
Aanleg - Overige
Afsluitingen
Beplantingswerken
Bestratingswerken
Binnentuinen en interieurbeplantingen
Daktuinen
Gazon
Ontwerp / advies
Opvolging na ontwerp
Renovatie
Sport- en speelvelden
Boomverzorging uitvoering

Realisaties