Overslaan en naar de inhoud gaan

50.8110437, 2.7685898

Deconinck Nick

Contactgegevens

E-mail
nick.deconinck [at] hotmail.com

Vestiging

Lokerseweg 29
8970 Reningelst
België

Route

Over ons

Wij doen alle onderhoud van uw tuin en ruw terrein. Daarnaast hebben we ons de laatste jaren in een aantal minder alledaagse zaken gespecialiseerd.

SPECIALS
Wij hebben een aantal smalle, maar krachtige machines waarmee we minder alledaagse tuinklussen kunnen uitvoeren op plaatsen die moeilijker bereikbaar zijn.

- Boomstronkenfrees Jo Beau B24-100: Onze boomstronkenfrees heeft een vermogen van 24 pK. Wij kunnen hiermee alle diameters van boomstammen in uw tuin uitfrezen, zonder grote schade aan uw gazon en de rest van uw tuin. In amper 2 minuten kunnen we de wielen 'ontdubbelen' waardoor we maar 64 cm doorgang nodig hebben. Indien doorgang onmogelijk is, is de boomstronkenfrees erop voorzien om deze met een kraan tot in de tuin te zetten.

- Ruwterreinmaaier Toro BRC 28: De ruwterreinmaaier is als het ware een bosmaaier op wielen. Hiermee kunnen we vlug uw (ver)wild(erd) gras, bloemenweide, onkruid, bouwgrond, boomgaard,... maaien. De ruwterreinmaaier heeft een vermogen van 15 pK en heeft een doorgang van 76 cm nodig.

- Houthakselaar Jo Beau M 300: Met een vermogen van 13 pK kunnen we alle takken tot een diameter van 8 cm verhakselen. Met 72 cm doorgang hebben we voldoende om in uw tuin binnen te kunnen. We kunnen de houthakseling ter plekke laten 'vliegen', blazen in onze grote kruiwagen of op onze aanhangwagen blazen.

- Klepelmaaier Maschio Giraffa 190: Onze verstekklepelmaaier wordt ingezet op terreinen die voor een tractor toegankelijk zijn. We hebben een werkbreedte van 190 cm. Er kan zowel achter als naast de tractor gemaaid worden. Ook helling van -65 tot 90° kunnen gemaaid worden.

- Sneeuw en modder ruimen: Met onze rubberschuif kunnen sneeuw en modder op uw parking, terrein,... ruimen. We hebben een werkbreedte van 2 m 75. Neem tijdig contact op voor afspraken in verband met uw sneeuwplan.

Specialisaties

Algemeen nazorg eigen projecten
Hagen en snoeivormen
Mechanische onkruidbestrijding
Onderhoud - overige
Onderhoud gazon
Onderhoud sport- en speelvelden
Aanleg - Overige
Beplantingswerken
Gazon
Opvolging na ontwerp
Renovatie
Sport- en speelvelden
Boomverzorging uitvoering

Realisaties