Overslaan en naar de inhoud gaan

50.9725679, 4.9797379

Bisschophoeve BV

Contactgegevens

E-mail
info [at] bisschophoeve.be

Vestiging

Groenstraat 20
3270 Scherpenheuvel
België

Route

Over ons

Bisschophoeve staat in voor het totaalonderhoud van uw tuin. Snoeien van hagen en planten, onderhoud van de gazon, onkruid, kuisen van verhardingen, ... We doen het allemaal. Dit steeds met de wens van de klant in ons achterhoofd. Elke taak wordt uitgevoerd alsof het mijn eigen tuin zou zijn. Ook werken we steeds richting een zo onderhoudsvriendelijk mogelijke tuin. We geven tips en tricks en doen voorstellen om het werk in de tuin zo min mogelijk te houden. Ons uiteindelijk doel is dat de klant enkel maar hoeft te genieten van zijn tuin. De zorgen nemen wij weg!

Buiten het eventuele onderhoud, staan wij ook in voor renovatie projecten van uw tuin. Is uw gazon zijn frisgroene kleur kwijt of zijn er bepaalde plantenvakken die aan vernieuwing toe zijn? Wij brengen dit voor u in orde van ontwerp tot aanleg. Ook volgen wij erna uw tuin nog op zodat alles perfect in orde is voor de klant.
Ook leveren wij schors, siergrind, teelaarde en kan u bij ons terecht voor de professionele meststoffen die uw tuin nodig heeft.

Specialisaties

Algemeen nazorg eigen projecten
Expertise
Hagen en snoeivormen
Mechanische onkruidbestrijding
Onderhoud - overige
Onderhoud gazon
Onderhoud sport- en speelvelden
Aanleg - Overige
Beplantingswerken
Daktuinen
Gazon
Ontwerp / advies
Opvolging na ontwerp
Renovatie
Sport- en speelvelden

Realisaties