Overslaan en naar de inhoud gaan

50.8773642, 3.9346635

Berono's Garden

Contactgegevens

E-mail
bert.nerinckx [at] telenet.be

Vestiging

Aaigembergstraat 75
9420 Aaigem
België

Route

Over ons

Ik ben een jonge ondernemer met een ingenieursdiploma en een passie voor groen. Berono's Garden is een gevestigde firma voor tuinontwerp, -aanleg en tuinonderhoud. Onze unieke combinatie van technische expertise en passie voor de natuur, heeft een reputatie opgebouwd voor het creëren van prachtige en functionele buitenruimtes en tuinen die zijn afgestemd op de behoeften van elke individuele klant.

Met een team van gedreven en vaardige professionals biedt Berono's Garden een breed scala aan diensten aan, waaronder tuinontwerp, vellen van bomen, ontwerp en aanleg van bloemborders, groenmassieven, algemene aanleg, specifieke bemestingen, ... Wij hebben een speciale focus op duurzame praktijken en gebruiken hoogwaardige materialen en plantensoorten om ervoor te zorgen dat uw tuin jarenlang bloeit en opgewassen is tegen het veranderend klimaat.

Onze kracht ligt in ons vermogen om de behoeften van onze klanten te begrijpen en nauw samen te werken met hen om persoonlijke oplossingen te creëren die hun verwachtingen overtreffen. Wij hebben een sterk portfolio van tevreden klanten en wij zijn trots op onze toewijding aan klanttevredenheid (neem gerust een kijkje tussen onze Facebook recensies).

Bij Berono's Garden zijn we toegewijd aan het creëren van tuinen en buitenruimtes die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en duurzaam. Met onze combinatie van technische expertise en passie voor de natuur zijn we ervan overtuigd dat we ook uw tuin kunnen omtoveren tot een plek waar u tot rust komt en graag tijd in doorbrengt.

Specialisaties

Ontwerp
Algemeen nazorg eigen projecten
Expertise
Hagen en snoeivormen
Interieurbeplantingen
Mechanische onkruidbestrijding
Onderhoud - overige
Onderhoud gazon
Onderhoud sport- en speelvelden
Onderhoud vijvers
Aanleg - Overige
Beplantingswerken
Binnentuinen en interieurbeplantingen
Daktuinen
Gazon
Ontwerp / advies
Opvolging na ontwerp
Renovatie
Technieken (verlichting en berekeningen)
Boomverzorging advies
Boomverzorging uitvoering