Overslaan en naar de inhoud gaan

51.0180642, 2.8599912

51.0180511, 2.8599887

Arborix BV

Contactgegevens

Hoofdtelefoonnummer
E-mail
jan [at] arborix.be

Vestiging

Kleine dries 25
8600 Diksmuide
België

Route

Over ons

Arborix, sommigen onder jullie vele bezoekers hoorden deze naam al eens hier en daar als een frisse wind door de bomen waaien. We liepen al een tijdje rond om op eigen houtje te beginnen. De appel valt niet ver van de boom en wij zijn geen groentjes meer in de groene sector en dus was er geen kruid opgewassen tegen onze plannen. We lieten er geen gras over groeien en de plannen vielen in goede aarde. We nemen ook niet langer een blad voor de mond en stellen u trots Arborix voor. Laat u niet langer om de tuin leiden. En laat u niet langer appelen voor citroenen verkopen. Op deze website kan je grasduinen in het meest complete assortiment bomen en planten dat je op de Belgische online markt kan vinden. Alles blijft binnen de perken en je zal er niet struikelen over ingewikkelde bestelprocedures. Wil je een boompje opzetten over je planten, aarzel zeker niet om gratis advies te vragen of bel ons op 0470/04.16.05. Tot slot nog een groene wijsheid : wie een put graaft (voor een ander), kan er nog altijd een plant van Arborix in kwijt ... Want een tevreden klant, daar gaan wij voor!

Specialisaties

Welkom bij ARBORIX.be 2.0, uw favoriete bestemming voor gepassioneerd tuinieren sinds 2009. Arborix, een naam die al bekend is bij natuurliefhebbers, staat voor frisheid en vitaliteit. Onze ervaring in de tuinbouw heeft ons geïnspireerd om onze ambitieuze visies te realiseren, waarbij we een breed scala aan planten en bomen aanbieden voor iedere smaak.
Bij Arborix maken we tuinieren eenvoudig. Onze gebruiksvriendelijke website biedt een compleet assortiment van planten, van klassieke soorten tot de meest zeldzame exemplaren, en dit alles zonder complicaties tijdens het bestelproces. Heeft u vragen of behoefte aan advies, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor persoonlijke begeleiding.

Klanttevredenheid is onze prioriteit. Gevestigd in Diksmuide, nodigen we u uit om onze gevarieerde online collectie te ontdekken of contact met ons op te nemen via filip@arborix.be voor assistentie. Arborix onderscheidt zich door zijn gevarieerde aanbod, afkomstig van betrouwbare partnerschappen met kwekerijen en plantenleveranciers.

We zijn trots om u meer dan 5.500 planten in 22 categorieën te presenteren, elk voorzien van een gedetailleerde beschrijving en afbeeldingen. Onze selectie verandert met de seizoenen en beschikbaarheid, zodat we u altijd de beste opties kunnen bieden.

Uw voordelen bij Arborix:

Gemak: Het gemak van online planten bestellen is een voordeel dat u zeker zult waarderen. U hoeft niet meer van de ene naar de andere lokale kwekerij te wandelen om de plant van uw keuze te vinden. Het offline winkelen van planten kan vermoeiend zijn, maar online heeft u slechts een paar klikken nodig om de gewenste plant te verkrijgen.
Keuze: Wie houdt er niet van om veel opties te hebben bij het winkelen? Een tweede voordeel van online planten bestellen is dat u een ruime keuze heeft. Van bloeiende planten tot medicinale planten, de opties zijn eindeloos. Het aanbod in fysieke tuincentra is vaak beperkt en verouderd.
Thuisbezorging: Nog een groot voordeel van online bestellen is dat de planten tot aan uw deur worden geleverd. Door online te bestellen, bespaart u zichzelf het gedoe van het voorzichtig thuisbrengen van planten. En dat niet alleen, online kwekerijen beloven ook op tijd te leveren om hun klanten te plezieren.
Kwaliteit: Veel mensen aarzelen om planten online te kopen omdat ze de kwaliteit niet fysiek kunnen controleren. Dit is een terechte zorg, maar online plantenverkopers zijn ook zakenmensen. Als ze geen kwaliteitsproducten leveren, zullen ze niet lang overleven.
Minder Duur: Net zoals bij veel e-commerceplatforms, is het online bestellen van planten vaak goedkoper. De concurrentie tussen online kwekerijen leidt tot concurrerende prijzen voor allerlei soorten planten. Bovendien bieden online kwekerijen regelmatig kortingen aan via coupons en promotiecodes.
Netwerk van Zorgvuldig Gekozen Leveranciers: Online kwekerijen werken samen met een netwerk van zorgvuldig gekozen leveranciers om de hoogste kwaliteit te garanderen.
15% Korting bij Afhalen in Diksmuide: Een extra voordeel dat het online kopen van planten nog aantrekkelijker maakt.
Gratis Levering in België vanaf €75
We zijn meer dan alleen een online tuincentrum. Arborix verbindt zich ertoe alleen perfect gezonde planten te verzenden. Na jaren gewerkt te hebben aan het perfectioneren van onze database en ons leveringssysteem, garanderen we dat uw planten in onberispelijke staat zullen aankomen. Mocht er onverhoopt een probleem zijn, dan staan wij klaar om een bevredigende oplossing te vinden.

Beplantingswerken
Binnentuinen en interieurbeplantingen
Daktuinen
Gazon
Vijvers
Zwemvijver

Realisaties