Overslaan en naar de inhoud gaan

50.9258727, 3.2155465

Aqua Natura

Contactgegevens

Hoofdtelefoonnummer
E-mail
info [at] aqua-natura.be

Vestiging

Vijfwegenstraat 29
8870 Izegem
België

Route

Over ons

In 2023 werd Aqua Natura opgericht door Bram Pieters, een professional met bijna 10 jaar ervaring in de vijverwereld. Na zijn studies aan de tuinbouwschool in Kortrijk en 2 jaar Biologie aan de KULAK, trad hij, samen met zijn schoonbroer, in de voetsporen van zijn schoonouders en begon zijn carrière in het bedrijf dat zij begin jaren 80 oprichtten. In de loop der jaren heeft Bram aanzienlijke ervaring opgedaan en zijn passie ontdekt voor alles wat met water en natuur te maken heeft. Deze passie vormt de kern van de keuze voor de naam Aqua Natura.

Aqua Natura streeft ernaar zowel de particuliere markt te bedienen, met name mensen zonder ervaring in vijvers of degenen die (tijdelijk) minder onderhoud aan hun vijver kunnen uitvoeren. Daarnaast richt Aqua Natura zich op bedrijven die een prachtige waterpartij willen zonder zich zorgen te hoeven maken over intensief onderhoud.

Specialisaties

Wij zijn een bedrijf, gespecialiseerd in advies, onderhoud en aanleg van vijver. Heeft u problemen met een bestaande vijver of vragen omtrent het aanleggen van een nieuwe vijver, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We plannen dan een geschikt moment om langs te komen en het project te bespreken. Na uw goedkeuring op de offerte, plannen we samen een datum in om de werkenzaamheden uit te voeren.

Ontwerp
Expertise
Onderhoud - overige
Onderhoud vijvers
Aanleg - Overige
Vijvers
Zwembad
Zwemvijver

Realisaties