Overslaan en naar de inhoud gaan

50.7790003, 4.1726859

Alton Gardens

Contactgegevens

Hoofdtelefoonnummer
E-mail
altongardens [at] outlook.be

Vestiging

Hallebaan
1671 Pepingen
België

Route

Over ons

Als student Toegepaste Economische Wetenschappen, met een sterke interesse voor natuur, was ik reeds jaren actief in tuinen. Het begon met snoei- en maaiwerken en groeide daarna uit tot een bedrijf dat, naast onderhoud en kleine projecten, ook grote totaalprojecten opgeleverd heeft.

Onze missie is om topkwaliteit te leveren met in het achterhoofd de grote uitdagingen van vandaag. Duurzaamheid, in de brede zin van het woord, is een belangrijke waarde. Onze klanten worden bij elke stap betrokken en mogen ook na afloop een goede opvolging verwachten. Wij geloven dat klanttevredenheid de beste reclame is voor een bedrijf.

Alton Gardens is kleine eenmanszaak met een groot netwerk. Er komt bij tuinaanleg heel wat kijken. Dankzij ons netwerk brengen we heel wat expertise, dat verder gaat dan klassieke tuinbouw, samen (elektriciteitswerken, riolering, boomverzorging, schrijnwerkerij, etc..).

Specialisaties

Periodiek onderhoud van tuinen. Aanleg terrassen, opritten, bomen en planten. Buitenverlichting en andere elektriciteitswerken behoren ook tot onze activiteiten.

Algemeen nazorg eigen projecten
Hagen en snoeivormen
Onderhoud - overige
Onderhoud gazon
Onderhoud sport- en speelvelden
Aanleg - Overige
Afsluitingen
Beplantingswerken
Bestratingswerken
Constructies (buitenkeukens, tuinhuizen, carports)
Gazon
Renovatie
Technieken (verlichting en berekeningen)
Vijvers
Zwemvijver
Boomverzorging uitvoering

Realisaties