Overslaan en naar de inhoud gaan

51.2994142, 4.5641891

Very Important Plants

Contactgegevens

E-mail
info [at] viplants.be

Vestiging

Vaartlaan 36
2960 Sint Job in 't Goor
België

Route

Over ons

Een tuin waar je trots op mag zijn!

Een persoonlijke aanpak
Als professioneel tuinontwerper en -coach ga ik graag samen met jou aan de slag om de tuin van je dromen te construeren. We kijken naar de mogelijkheden van het perceel en naar jouw wensen. Met Very Important Plants is het mijn doel om jou én je tuin gelukkig te maken, met aandacht voor de optimale groei en bloei van de planten waarmee we werken.

Jouw tuinadvies op maat
Ik help je bij het uitdenken, onderhouden of vernieuwen van alles in en om je tuin. Je kan advies verwachten op vlak van het ontwerp, de samenstelling van planten en het onderhoud. Maar je input is cruciaal, want elke tuineigenaar is anders en jouw tuin is nu eenmaal het verlengstuk van jouw huis.

Aan de slag!
We houden het natuurlijk niet enkel bij dromen en bedenken. Wat we samen gaan creëren, voer ik ook uit: voor alle aanleg, renovatie en onderhoud kan je op mij rekenen. Met oog voor een ecologische en klimaatbestendige aanpak, zorg ik dat je tuin van A tot Z de tuin van je dromen wordt.

Neem contact op
Vraag alvast naar meer informatie of naar een vrijblijvende offerte. Ik ben altijd met plezier beschikbaar voor al je vragen.

Specialisaties

Ontwerp
Algemeen nazorg eigen projecten
Expertise
Hagen en snoeivormen
Onderhoud - overige
Onderhoud gazon
Aanleg - Overige
Afsluitingen
Beplantingswerken
Bestratingswerken
Binnentuinen en interieurbeplantingen
Constructies (buitenkeukens, tuinhuizen, carports)
Daktuinen
Gazon
Ontwerp / advies
Opvolging na ontwerp
Renovatie

Realisaties