Overslaan en naar de inhoud gaan

50.8643923, 5.3999665

50.9502844, 2.6752073

Vanhove Dries

Contactgegevens

Hoofdtelefoonnummer
0498 14 65 44
E-mail
info [at] vanhovedries.be

Vestiging

Daaleindestraat 76
3720 Kortessem
België

Route

Vestiging 2

daaleindestraat 76
3720 Kortessem
België

Route

Over ons

Ik ontwerp tuinen in 3D visualisaties en, heb ik ook jarenlang (+/-25 j) praktische ervaring in de tuinaanleg. Daarom is een tuinontwerp voor mij meer dan alleen maar een mooi ogend plaatje. Door het persoonlijk contact met de klant gecombineerd met mijn kennis, passie en ervaring trachten we samen tot de essentie van uw tuinbeleving te komen.  Tijdens deze ontdekkingstocht ga ik met jullie op zoek naar de juiste balans tussen vormgeving, functionaliteit en harmonie. Waarbij ik rekening houd met de bestaande elementen, de gewenste elementen en de eventuele verplichte elementen. (bv. waterdoorlaatbare verharding)

Tijdens het ontwerpproces hecht ik ook veel belang aan de verbinding van de binnenruimtes met de tuin.  Daar waar we trachten het huiselijk gevoel naar buiten te trekken en het tuingevoel naar binnen te trekken, is de keuze van de gebruikte materialen en beplanting van onschatbare waarde. Zo kunnen we uw belevingsgevoel van de tuin versterken.

Naast de sfeer en het gevoel die de klant kan ervaren in de tuin, hecht ik ook veel belang aan het praktische gebruik van de tuin.  Een tuin is er in de eerste plaats om van te genieten en te ontspannen  en dient daarom in de mate van het mogelijke onderhoudsvriendelijk te zijn en eenvoudig in uitvoering. Niet alleen het onderhoud, maar ook het praktische gebruik van de tuin zelf is van groot belang.  Een tuin moet functioneel en handig zijn in gebruik.

Tijdens het ontwerpproces denk ik ook na over de duurzaamheid van de tuin en de gebruikte materialen. Zodat je niet enkel een mooie, maar ook duurzame tuin hebt. Die vanaf het punt dat ze ontworpen is alleen maar mooier wordt met de jaren en dat we beseffen dat een tuin meer is dan het “groene schilderij achter dat glas”.

Specialisaties

Ontwerp
Ontwerp / advies
Opvolging na ontwerp

Realisaties