Overslaan en naar de inhoud gaan

Gemeenschappelijke tuinen

Een gemeenschappelijke tuin is veelzijdig en sluit naadloos aan bij wat ieder van ons wil: een gezellige plek voor onszelf, ruimte om met familie en vrienden samen te zijn maar ook tot het hebben van gezellige contacten met buren. Cogardening maakt het mogelijk, inclusief tuindromen die in aparte tuintjes slechts moeilijk inpasbaar zijn.

Gemeenschappelijke tuin op Batibouw 2020

Gemeenschappelijke tuin op Batibouw 2020

Denk wonen, denk tuin!

Trap niet in de val dat je woning kant-en-klaar moet zijn voor je aan de tuin begint. Je mist dan flink wat jaren vol mooie buitenmomenten in een steeds veranderende omgeving. In lente en zomer geniet je van een kleurrijk decor met bloemen en kruiden, in het najaar van schitterende herfstkleuren en in de winter van bijzondere structuren, stammen- en takkenspel.

Gemeenschappelijke tuin op Batibouw 2020

Vroeg begonnen is half gewonnen

De gemeenschappelijke tuin op deze beelden laat zien hoe vakbekwame tuinaannemers het aanpakken. Weet trouwens dat hoe vroeger je aan je tuinplannen begint, hoe beter huis en tuin tot één geheel samengroeien. Bovendien spaar je geld, want betere en gecoördineerde planning van werken, leidingen die ineens op de juiste plaats liggen en terrassen die naadloos aansluiten op de binnenruimte. Mogelijk kan zelfs heel wat groen dat al op je bouwperceel staat perfect en als meerwaarde ingepast in de aanleg.

Gemeenschappelijke tuin op Batibouw 2020

Creëer je eigen paradijs

Kopieer nooit zomaar een tuin. Maak je allerpersoonlijkste paradijs, met voor ieder van je gezin mogelijkheden en kansen tot volop genieten. Nu en later. Tuinarchitecten en tuinaannemers helpen je graag bij het ontwikkelen van je tuinvisie en -plannen. Ze putten daarbij uit een schat aan ervaring, kennis en kunde en zorgen voor een tuin op maat. Oppervlakte speelt daarbij geen rol. Altijd en overal is een mooie tuin mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een daktuin of het samenvoegen van jouw tuin met die van de buren.

Oppervlakte speelt geen rol. Altijd en overal is een mooie tuin mogelijk.

Graag natuurlijk

Samen met buren de buitenruimte aanpakken in cogardening werkt kostendelend. Het zorgt ervoor dat je met een minimum aan investering erg bijzondere tuinwensen kan realiseren. Van intiem privéterrasje, tot speelhoekje voor de kinderen, een eigen moes- en kruidentuintje.

weelderige vlindertuin met bloeiende planten

Een tuin is zoveel meer dan planten. Ook nuttige insecten, kleurige vlinders en speelse vogels horen erbij.