Overslaan en naar de inhoud gaan

Win een duoticket voor de Tuindagen van Beervelde!

Locatie
Park van Beervelde
Datum
tot

Van 6 tot en met 8 oktober 2023 vindt de herfsteditie plaats van de Tuindagen van Beervelde. Op het kasteeldomein van Beervelde staan 240 deelnemers met als centraal thema 'Schotland'.  

Wat kan je verwachten? 

De Tuindagen in het Park van Beervelde zijn met haar 240 deelnemers en meer dan 20.000 bezoekers, op Europees niveau, een begrip geworden voor liefhebbers van tuinbeurzen. Van 6 tot en met 8 oktober 2023 is het park van Beervelde opnieuw een schatkamer voor plantenliefhebbers, maar niet alleen dat. Naast bloemen en planten, kan je er ook genieten van:

  • decoratie voor in de tuin en zijn omgeving
  • ambachten
  • kinderanimatie
  • workshops 
  • culinaire streekproducten

Praktische info

De Tuindagen gaan door op vrijdag 6 oktober, zaterdag 7 oktober en zondag 8 oktober, telkens van 10.00 uur tot 17.00 uur. Binnengaan kan via het Schuttersplein, Beerveldse Baan 34 in Lochristi. Kom je met de auto? De parking bevindt zich ook aan de Beerveldse Baan en is gratis. In het park zijn de paden verhard en dus volledig rolstoelvriendelijk. Op zoek naar nog wat extra informatie? Dan kan je hier terecht. 

Tuindagen van Beervelde Lente 3

Tuindagen van Beervelde © Lut

Tuindagen van Beervelde Lente 4

 Tuindagen van Beervelde © Lut

Tuindagen van Beervelde Herfst 4

Tuindagen van Beervelde © Annick Gentier

Tuindagen van Beervelde Lente 2

Tuindagen van Beervelde © Bennievdp

Tuindagen van Beervelde Herfst 3

Tuindagen van Beervelde © Park van Beervelde

Tuindagen van Beervelde Herfst 5

Tuindagen van Beervelde © Annick Gentier

Tuindagen van Beervelde Lente 1

Tuindagen van Beervelde © Bennievdp

Tuindagen van Beervelde Lente 5

Tuindagen van Beervelde © Park van Beervelde

Wedstrijdactie: Win een duoticket voor de Tuindagen van Beervelde!

Kan je ook niet wachten om te genieten van deze gezellige omgeving? Waag dan je kans en vul het wedstrijdformulier in om een duoticket te winnen voor de Tuindagen van Beervelde op 6, 7 of 8 oktober!

Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens achterlaten via het formulier en antwoorden op onze wedstrijdvraag: Hoe noem je een tuin die water kan opnemen, vasthouden en teruggeven aan de omgeving als dat nodig is? Neem een kijkje op de pagina 'Tuinideeën' voor een tip! 

Meedoen kan tot en met zondag 1 oktober 23.59 uur. De 25 gelukkige winnaars worden ten laatste op woensdag 4 oktober persoonlijk verwittigd via e-mail en krijgen hun tickets digitaal toegestuurd. 

 

 

 

Wedstrijdreglement "Win een duoticket voor de Tuindagen van Beervelde"

Om deel te kunnen nemen aan deze winactie, dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van deze prijsvraag. Om kans te maken moet je het formulier op de website invullen. Een e-mailadres komt slechts éénmaal in aanmerking om te winnen. Er worden 25 duotickets weggegeven, bestemd voor 25 verschillende winnaars. Deelnemers maken kans op de prijs als ze de wedstrijdvraag correct beantwoorden. Daarna zullen de winnaars door een computerprogramma worden geselecteerd uit het totaal van de correcte inzendingen op de datum van sluiting. De winactie loopt tot en met 1 oktober 2023, 23.59 uur. De winnaars zullen een e-mail krijgen ten laatste op 4 oktober 2023 met kennisgeving van het winnen van de prijs en onmiddellijk ook de bijhorende digitale toegangstickets. Deze kunnen aan het onthaal van de Tuindagen van Beervelde omgewisseld worden. Er bestaan geen alternatieven in contanten of natura, voor het geheel of een deel van de prijs. Deze prijsvraag is uitsluitend bedoeld voor inwoners van België en om deel te nemen dien je 18 jaar of ouder te zijn. Door deelname aan deze winactie ga je ermee akkoord dat de door jou verstrekte informatie door ons mag worden gebruikt voor het beheer van deze winactie.